Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen we in staat zijn te realiseren (Goethe)

logo Game Case


Spelenderwijs voorbereiden op de omgevingswet.

De omgevingswet vraagt naast de inhoudelijke kennis vooral om gedragsverandering. Integraal samenwerken met nieuwe partners is anders dan je gewend bent.

Hoe zorg je dat het interne team optimaal is voorbereid op de veranderingen? Een training met een spelelement is hiervoor uitermate effectief. Deze ervaringsgerichte trainingen hebben bewezen impact op gedrag en betrokkenheid

Samenwerken

Vuurtoren gaat over samenwerken, communicatie en de klant in beeld. Met deze spelsimulatie zet je de nieuwe samenwerking in een snelkookpan. In een halve dag ervaar je hoe de samenwerking gaat verlopen en welke obstakels je tegenkomt. Zodat je hieraan kan werken voordat de wet in werking treedt. Je team maakt een vliegende start.

Samenwerken is niet vanzelfsprekend, ook al ga je voor hetzelfde doel. De omgevingswet vraagt om samenwerken over afdelingen heen. Vraag je je af hoe het gaat lopen en welke obstakels je tegenkomt?
Natuurlijk, want samenwerken in een nieuwe samenstelling is wennen. Het kost tijd om met z’n allen in de flow te komen.

samenwerken met Vuurtoren

De simulatie is geschikt voor groepen vanaf 7 tot 20 deelnemers.

De investering voor een training van een dagdeel is € 1870,- (excl. btw).
Gemeentes in Noord-Brabant krijgen 10% korting.

De neuzen dezelfde kant op

Als je met z’n allen een nieuwe manier van werken omarmt, dan is het essentieel dat iedereen hetzelfde resultaat voor ogen heeft. Woorden schieten daarbij vaak tekort want mensen geven daar verschillende betekenissen aan.

Bouwen met LEGO® Serious Play® geeft inzicht in je diepere beweegredenen. Onbewust bouw je belangrijke elementen in waar je niet aan denkt om die in een overleg te benoemen. Het resultaat is een diepgaand inzicht in de verschillende belanghebbenden en hun relatie met de gemeente.

Lego Serious Play voor omgevingswet
Voor welke vraag wil jij Lego inzetten?

De sessie wordt begeleid door een gecertificeerde LEGO® Serious Play® facilitator en is geschikt voor 4 tot 10 deelnemers.

De investering voor een training van een dagdeel is €1040,- (excl. btw).
Gemeentes in Noord-Brabant krijgen 10% korting.