To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. (Anatole France)

logo Game Case


Meld je aan
voor de
nieuwsbrief

Ik ben Nettie Wester, oprichter van Game Case

Nettie Wester

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden, een spel zegt meer dan 1000 plaatjes

Tijdens mijn studie technische Bedrijfskunde ben ik voor het eerst in contact gekomen met ‘serious games’. Ik weet nog goed hoe we gedurfde plannen gingen uitvoeren met ons bijna failliete bedrijf. Dat was spannend en we hadden lol.
Later tijdens mijn carrière bij Philips heb ik een spel over de semiconductor industrie gespeeld. Ook dat heeft veel indruk gemaakt. Ik kan me nog heel goed de boodschap van dat spel herinneren.

Pas later ben ik gaan beseffen hoe bijzonder dat is. Dat ik ervaringen van zo lang geleden me nog zo goed voor de geest kan halen. Dat komt omdat spelenderwijs leren een hele efficiente manier van leren is. Dit is de kracht van 'serious games' of spelsimulaties.

Game Case

In 2012 besloot ik om mijn bedrijf te starten in spelsimulaties. Omdat ik geloof in de kracht van leren door te doen. Elk spel geeft nieuwe inzichten in jezelf of je omgeving. De energie die vrij komt tijdens een game vind ik geweldig.
Naast het ontwikkelen van spelsimulaties geef ik trainingen en coach ik teams. Altijd met de inzet van een of meerder spellen. Ik geniet ervan als mensen met nieuwe inzichten de deur uitgaan. En vaak krijg ik zelf ook een nieuw inzicht tijdens de training.

En daar gaat het om. Het blijven leren hoe oud je ook bent.


Spelsimulatie: niet voor watjes

Ik hou van mensen die er wat van willen maken. Die, hoe moeilijk het ook is, opstaan en zich inzetten om het te verbeteren. Mensen die fouten durven te maken om ervan te leren.
Met spelsimulaties kun je experimenteren, fouten maken en daarvan leren in een veilige omgeving.

Durf je het aan? Spelen met je team? Bel me (06-57663144) of mail me.