The voyage of discovery is not in seeking new landscapes but in having new eyes (Marcel Proust)

logo Game Case


Hou me op
de hoogte

Reacties van onze klanten

At first I was a bit sceptical about how playing with Lego would improve the innovation process. Thanks to having two wonderful boys I only knew Lego as an infinite amount of little plastic blocks covering almost every surface of our living room.
That changed when Nettie Wester (Game Case) facilitated a brainstorm session I joined using Lego. She expertly managed a group of people with completely different backgrounds and ideas to come up with a vision and strategy. Using Lego. I kid you not. Not only was it super effective meeting, it was also fun and relacing (take that flip charts and post-its!).

I honestly can recommend it.


Tanya Bakker, PhD, Management Consultant, Sustainability for High-Tech Multinationals and SME's Strategy


Spiegelteam is een snel, complex spel waarbij de kwaliteiten en het gedrag van de medespelers feilloos naar boven komen. Het gesprek na afloop is zeer waardevol, omdat hier de ervaringen tijdens het spel betekenis krijgen en de link wordt gelegd naar de dagelijkse praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat dit spel een team bewust maakt van de processen die binnen het team spelen en handvatten geeft om de teameffectiviteit te verhogen.

Dick Bouman, specialist in huisvesting voor onderwijs en zorg


Dankzij de prettige begeleiding van Lisette en Nettie hebben wij als team een bijzondere dag gehad. In een fijne omgeving elkaar nog beter leren kennen en op uitdagende wijze elkaars talenten ontdekken. Dit alles in een open en veilige sfeer. Nu, een paar maanden verder, houden wij de teamdag levend door het inzetten van ‘de marktplaats’ om elkaar verder te helpen bij onze werkzaamheden.

Teamstarter heeft mij handreikingen gegeven hoe ik verder kan bouwen aan mijn eigen, maar ook aan de teamontwikkeling. Een ervaring die ik andere teams zeker kan aanbevelen.


Miranda Vodegel, Manager KennisDC Logistiek Gelderland


Spiegelteam is een superspel! Het legt feilloos de verborgen nukken en kwaliteiten in jezelf, anderen en onder elkaar bloot. Het spel is snel, complex en ook speels en vraagt ook veel van je intellect, sociale intelligentie en creativiteit.

De grote waarde van dit ligt in het gesprek met elkaar naderhand. Nettie en Claudie begeleiden dit super, en hier heb ik drie mooie eureka’s meegenomen, wat mijn hele werkattitude heeft veranderd. Ik ben veel meer ontspannen. Bedankt iedereen.


Imke Stevens, Coördinator Functioneel Beheer bij Lander Groep


We hebben met ons team van vier vrouwelijke ondernemers de Teamstarter training gevolgd. Het was een zeer interessante dag. De combinatie van het spelen van het spel en de storytelling oefeningen maakte veel los in ons team. Van tevoren verwachtte ik al dat het zeer ‘out of the box’ zou worden, maar dat we in zo’n korte tijd deze openheid binnen ons team konden bereiken, had ik zeker niet verwacht. Ik was positief verrast, dus!

Tamara de Graaf, Zelfstandig young professional, project- en procesbegeleider bij SP what projecten


This year our kick-off was about how to become a high performing team. We had asked Game Case to help us out to make this a highly interactive session by playing games as to be able to define the team goals to become high performing. In the end, the goals were presented using a team make robot. It was great fun and useful and now we ‘only’ need to implement it.

Rob Jansen, R&D Manager at Nasdaq BWise


Spiegelteam is een uitdagend en ook bijzonder leuk spel om aan de hand van Belbin teamrollen inzicht te krijgen in de samenwerking in je team en hierop te reflecteren. Het spel is veelzijdig en zeer goed uitgewerkt. Dat samen met de professionele begeleiding maakt het tot een mooie ervaring.

Els Verhagen, Director Human Resources at Triodos Bank


Ik heb het teamspel Spiegelteam als zeer zinvol ervaren voor mij en mijn team. De rollen en processen in het team werden kristalhelder. Het spel en de feedback van de trainers hielpen mij er om zicht te krijgen wat er gebeurd en mijn team en waarom sommige mensen zich gedragen zoals ze doen. Het heeft mij als leidinggevende opgeleverd dat ik nu mensen beter in hun kracht kan zetten en duidelijker aan kan sturen. Naast de inhoudelijke kant hebben we een geweldige dag gehad. De medewerkers waren zeer positief; ze hadden plezier met elkaar en kregen zelf ook veel beter zicht op wat er gebeurd in het team en konden dit ook gemakkelijk vertalen naar de werksituatie.

Al met al een aanrader! Het heeft mij geholpen mijn team naar hoger niveau te brengen.


Annemarie Visschedijk, Teamleider determinatiegroepen en opvangvoorzieningen bij OPDC Oscar


Het werken in een multi-disciplinair team met ondernemers geeft energie en kracht en ook wel de nodige uitdagingen. En dat is waarvoor we de Teamstarter van Nettie Wester en Lisette Togtema inschakelden. Enthousiast , en ook geheel met open blik gingen wij de middag in. En met een sterkere verbinding, meer energie, meer kijk op onszelf en ons team kwamen we eruit. De combinatie van verhalen vertellen en een game is een gouden mix, net als Nettie en Lisette samen, qua dynamiek en wat er zoal uitkomt.
Voor mij betekent deze middag een waardevolle opbrengst voor ons als team, voor het project en voor mezelf. Meer verbinding, elkaar begrijpen, zien en echt horen, meer open met elkaar delen; allemaal aspecten die voor mij de samenwerking plezieriger, krachtiger en effectiever maken. Die effecten werken zeker nog door, bemerk ik. Daar zijn we jullie en de Teamstarter dankbaar voor. Op naar de volgende stap en die nemen we ook graag met jullie !


Marguerite Evenaar, Evenaar & Partners/Selab - Originator


Afgelopen maandag hebben Lisette Togtema en Nettie Wester een hele leuke management game gespeeld met het gehele management van de gemeente Westland. Hoog boven de kassen bij Flora Holland. We hebben onder leiding van Lisette en Nettie een watersnoodramp opgelost. Erg leuk en complimenten.

Joost Groenestein, Projectleider Digitalisering en Dataficering at A&O fonds Gemeenten