Een goed leraar moet zowel inspireren als irriteren. (Boeddha)

Schwung


De trainers: 2 passies, 1 training

De trainers&coaches verbinden in de Schwung-begeleiding twee passies; spel (Nettie) en verhalen (Lisette). Daarnaast zijn ze beiden bedrijfskundigen met jarenlange ervaring in consultancy, project-management en trainerschap.
Ze zijn opgeleid tot professionele coaches van zowel individuele als organisatorische vraagstukken (Phoenix Opleidingen post HBO ) en werken met verschillende ontwikkelingstheorieën bij veranderprocessen, o.a. TA, NLP en Systemisch werken.

Waar ze hun voldoening uithalen in het werken met teams?
Zien dat mensen hun eigenheid en positieve energie inbrengen in het team. Mensen die met plezier met elkaar werken, presteren beter!

“De energie die vrij komt tijdens een game vind ik geweldig. Het is mooi om te zien dat elke game nieuwe inzichten biedt, in jezelf, in je teamgenoten en in de dynamiek die binnen het team speelt.”
Nettie Wester“Ik heb ervaren hoeveel positieve energie het geeft als er meer openheid en nieuwsgierigheid is. Zowel naar jezelf (waarom doe ik wat ik doe?) als naar de ander. Verhalen zijn bij uitstek het instrument voor ‘luisteren en vertellen’“
Lisette Togtema